aer

De fapt, nu am maşină, iar oraşul ăsta în nici un caz nu e al meu, dar am preluat sloganul zilei de bicicletă din 22 septembrie.

Iată ce se întîmplă de fapt în acea zi în Bucureşti, cu informaţii de la Bate Şaua:

MASĂ ROTUNDĂ 10.00 – 16.00

Homo Velocipedus: o specie pe cale de aparitie
Locul: Agentia de Protectie a Mediului Bucuresti, Aleea Lacul Morii nr. 1, sector 6, Bucuresti (cladire langa barajul Ciurel)

DEFILARE DEMONSTRATIVĂ – 18.00

O zi fara masina mea in orasul meu
Sunteti toti invitati la o plimbare demonstrativa, prin care sa facem o dovada clara ca in Bucuresti exista FOARTE MULTI BICICLISTI care isi doresc sa circule in siguranta si confort pe SOSELELE capitalei!

Atentie! Va rugam sa veniti imbracati normal, ca intr-o zi de lucru. NU veniti imbracati ca pentru un maraton de mountain bike! Recomandare: va invitam sa va decorati bicicletele intr-un mod adecvat, pentru a demonstra ca bicicleta NU FACE RAU naturii. Plus: muzica, sunete vesele si orice alta sursa de energie pozitiva!

Traseu actualizat: adunare pe platoul cu catarg din spatele Palatului Copiilor si plecare pe ruta Bd. Tineretului – Bd. Dimitrie Cantemir – Piata Unirii – Bd. I.C. Bratianu – Piata Universitatii – Bd. N. Balcescu – Bd. Gh. Magheru – Piata Romana – Bd. Lascar Catargiu – Piata Victoriei – Bd. Ion Mihalache – Str. Monetariei – Clubul Muzeului Taranului Roman. (vezi harta cu traseul)

DJ SET CU ELECTRIC BROTHER – 20.00

Dupa defilare, veniti la Clubul Muzeului taranului Roman in jurul orelor 20.00. Intrarea la club se face pe baza de… bicicleta! Ne vom hidrata dupa lunga defilare prin aerul poluat al Bucurestiului, iar reprezentantii asociatiei Batesaua va vor da binecunoscutele lor borcane cu aer proaspat. În Club, il avem invitat special pe Electric Brother (DJ set) care ne va rasplati efortul pedalarii cu un program „Retro Electro”.


Detalii la Veloruţia şi Bate Şaua