Categories
Eco!

Mai Mult Verde, mai puţin rastel

ACTUALIZARE: Miruna mi-a spus zilele trecute că “tot nu s-a rezolvat, dar se lucrează la asta”. Ei, oricum vine iarna şi lăsăm bicicletele ieftine acasă.

rastel

Chiar mă gîndeam că îmi voi putea lăsa bicicleta la Leu într-un stand amenajat de Mai Mult Verde, cu sprijinul unor bănci şi firme. Adică un rastel curăţel, vopsit şi eventual păzit (zic şi eu).

Dacă ne amintim bine, cînd s-a lansat Cicloteque, comunicatul de presă menţiona că există standuri în diverse locuri din oraş, printre care şi “Politehnica Electronica (Leu)”.

Cînd am ajuns cu bicla la facultate, am dat un tur al “campusului”, în căutarea standului. Nu l-am găsit, aşa că am legat-o tot de un gard, ca de obicei. Ajuns acasă, am dat un mail la asociatia@maimultverde.ro, pentru a întreba unde este plasat rastelul.

Deoarece în două zile nu am primit răspuns, am scris la miruna.cugler@maimultverde.ro, adresa specificată pe site la “Manager Comunicare”. Peste trei zile, am primit răspunsul:

Buna,

La Facultatea de Electronica, imi spun colegii care s-au ocupat de
instalarea rastelurilor.

Multumim si noi!

Miruna

Aha, deci rastelul de la Electronică se află la Electronică şi nu e vizibil. Replica mea a fost:

Nu exista. Merg acolo zilnic cu bicicleta.

De atunci (8 septembrie), nici un alt răspuns.

Cum să procedez? L-aş întreba pe Dragoş Bucurenci direct, dar mi-e teamă să nu se supere că-i sîcîi cu întrebări stupide şi oricum e un om foarte ocupat. Nu-mi rămîne decît să verific dacă există celelalte standuri şi să-mi las bicicleta la unul dintre ele şi apoi să merg pe jos la FJSC. Ca şi cum mi-aş lăsa maşina în parcarea cu plată şi aş merge pe jos pînă la serviciu, ca să nu aglomerez trotuarul cu maşina mea hibridă.

(Foto: Velorutia.ro)

7 replies on “Mai Mult Verde, mai puţin rastel”

Ma indoiesc ca Dragos Bucurenci s-ar supara daca ar fi intrebat asa ceva(asta in cazul in care nu exista o urma de ironie, pe care eu nu am sesizat-o).
Si chiar de s-ar supara…ce conteaza?El a tot promovat Cicloteque, el se ocupa de asta, tot el ar trebui sa verifice si comunicatele de presa.
Dar nu se va supara, sunt convinsa.

Nu e ironie, doar ca ma simt prost sa trimit sefului asociatiei o intrebare la care puteau sa raspunda pina la sfirsit cei de la Comunicare. Daca-i da afara, in caz ca sunt mai multe intrebari retorice ale oamenilor, mai stii?

Buna, George,

Dupa ce am primit mail-ul tau (al doilea), am cerut din nou informatii. Am aflat ca au fost probleme cu administratia campusului si a fost scos rastelul, dar ca se poarta negocieri si va fi instalat un altul, doar ca nu e foarte clar cand. In fine, ceva destul de amestecat ca sa am o informatie clara pe care s-o comunic, mai asteptam niste detalii. De asemenea, la finele saptamanii am fost plecata in Delta la un alt proiect si n-am avut nici acces la Internet, nici vreme sa raspund.

Asadar, situatia e stationara, dar se lucreaza la rezolvarea ei. Imi pare rau ca nu am fost suficient de rapida in comunicarea informatiilor. Sper sa apara rastelul acolo cat mai repede.

Miruna Cugler

Miruna, mulţumesc. Ultima oară cînd am văzut un rastel aici era folosit pentru a ţine ocupate nişte locuri de parcare pentru maşini. Deci nu era fixat în pămînt şi arăta cam rău, dar cred că nu e cel nou şi frumos.

“Singura intrebare stupida este intrebarea nepusa!”, asa ne invata la FJSC:D

Andra, vă învaţă bine acolo la FJSC, văd. Dacă ai şti cîte întrebări stupide am în minte! O să le pun tot pe blog, că altfel nu răzbesc.

Comments are closed.