Trist mai sunt că n-am prins mici de la Vanghelionul de ieri!

Am fost pe acolo cu bicla, era deja arhiplin cînd am ajuns. La cele 18 corturi cu grătare era omor. Gardienii păzeau micii cu arma încărcată. Bonagiii în tricouri roşii nu ştiau ce fac ei exact acolo, dar gratuitatea le întunecase minţile. Certuri, înghesuială. Practic, nu puteai cumpăra mici, pentru că toate cozile erau dominate de bonagiii pesedişti cărora le sărise muştarul.

Cabral îşi aminteşte zilele de 1 mai din tinereţe. Eu mai ţin minte doar că, de 1 mai, mîncam ceva mai bine. Platforma de la etajul 1 al blocului (adică acoperişul restaurantului de la parter) era la mare preţ, pentru că acolo se puteau instala grătare. Un alt loc bun era pe bloc. Evident, locurile astea erau numai pentru anumiţi vecini.

După Izvor, ieri am luat-o înspre Herăstrău, pe un trafic ceva mai uşor decît de obicei. Se vede, sunt mai mulţi biciclişti decît înainte prin oraş. Lovin povesteşte în schimb despre lebedele din Cişmigiu.

Ieşisem în oraş ca să încerc şi proaspăt achiziţionata cameră sport Oregon Scientific. Vedeţi mai jos clipul cu sinteza zilei. Cu ocazia acestei ieşiri am aflat şi care sunt preţurile la noul centru de care povesteam ieri: 5 lei ora, 50 de lei garanţia. Cam scump…

M-am întors înainte de ploaie. M-am oprit la Billa şi am luat mici şi alte chestii care încap în rucsac. Cînd a început ploaia, micul sfîrîia şi berea curgea încetişor. 1 mai, deh…