One Response

  1. Anka
    Anka at |

    Asta seamănă cu reclama de la Vodafone ”hai fetelor cu noi la agățat, că fetele atrag fete!” :-), și cum statisticile arată clar că procentul de feminin este covârșitor mai mare numeric decât cel masculin, cam astea ar fi șansele să crească masa pe bicicliști.
    Doar că, scuzați opini, momentan Bucureștiul nu este pregătit nici măcar pentru așa ceva, dacă stau și mă uit că zilnic am început să întâlnesc cel puțin încă 5 sau 10 bicicliști care nu prea le au cu regulile de circulație, cu distanța care trebuie lăsată între biciclete, cu semnalizarea intențiilor …. și aici sunt foarte multe de semnalat, un cod de conduită ar trebui emis și promovat ca un fel de ”legislație neoficială”. Ai prins biciclistul, i-ai dat broșura! Și șoferului în aceeași măsură, căci el blochează în mod frecvent, din ignoranță și nepăsare, culoarul acela insignifiant pentru el, de pe dreapta, sau care pur și simplu virează dreapta fără să se uite și în retrovizoare sau …. sau …. etc. etc. etc.
    Partea frumoasă știți care e: de multe ori, când e coadă pe un pod sau la semafor și pedalez atent și brus e unul care e prea pe dreapta și nu pot trece, mă uit să văd cine e la volan și bat ușurel în geam și îi fac un semn decent să traga un pic volanul spre stânga la prima pornire …. 90% dintre șoferi chiar o fac, eu salut frumos și îmi văd de drum. Very niceeee :), e un început.

Comments are closed.