Categories
Rent-a-bike

tBike revine: închirieri de biciclete la Timişoara

tBike Timişoara, sistemul de închiriat biciclete lansat la Festivalul Plai din septembrie, se redeschide pentru public după vacanţa de iarnă. Bicicletele albastre ies pe strazi mai devreme anul acesta datorită vremii frumoase şi interesului tot mai ridicat al timişorenilor.

tBike îşi propune să facă din Timişoara un oras plin de biciclişti, încercând treptat să ofere o alternativă ecologică la transportul în comun. Bicicletele vin la un preţ accesibil şi nu trebuie să îţi baţi capul cu service-ul ori depozitarea lor. Sunt comode, elegante şi pot fi folosite cu orice vestimentaţie, inclusiv rochii. Ele vin perfect echipate pentru oraş: coş, portbagaj, semnalizare luminoasă, apărătoare de noroi şi apărătoare la lanţ. Alternativa tBike este ecologică, ajuta la micşorarea emisiilor poluante şi te face să te menţii uşor în forma.

Sistemul de tarifare este foarte flexibil, şi în acest moment porneste de la 12 lei pentru o jumătate de zi în timpul săptămânii şi respectiv 20 lei pentru o zi întreagă. În weekend o jumătate de zi costa 15 lei iar o zi întregă 25. Pentru cei cu abonamente lunare preţul poate coborî până la 4.3 lei pe zi.

Centrul este deschis de la 8.00 – 20.00.


Există reduceri pentru studenţi, grupuri de persoane, pensionari şi revoluţionari. Primul pas este să suni la unul din numerele de telefon ale centrului de închirieri tBike, în reteaua Vodafone: 072-ia-tbike (adica 072-42-82453) sau DigiMobil: 0770-207-392. Aici afli cel mai apropiat centru de închiriere. În acest punct primeşti bicicleta şi distracţia începe! Seara, o înapoiezi în locul convenabil. Pentru adevăraţii pasionaţi există şi abonamente lunare.

Informaţii despre tBike se găsesc la cele doua numere de telefon, dar si pe www.tbike.ro, sau contul de Twitter.

TARIFELE PENTRU O JUMĂTATE DE ZI ŞI O ZI

În timpul săptămânii (L-V)
12 RON / 6 ore
20 RON / 12 ore

În weekend (S-D)
15 RON / 6 ore
25 RON / 12 ore

Sistemul de tarifare este foarte flexibil şi există mai multe tipuri de abonamente.

8 replies on “tBike revine: închirieri de biciclete la Timişoara”

foarte buna initiativa , felicitari , eu am bicicleta dar am prieteni care n-au , asa vom putea pedala impreuna citeodata . Succes !!

Super firma! Exceptionali oameni! Tot respectul pentru ceea ce au reusit sa faca, pentru calitatea bicicletelor si pentru customer care

Comments are closed.