Categories
De toate

CFR, Sibiu, cu bicicleta în tren

Un comunicat CFR ne anunţă că se dă undă verde la cărat bicicleta cu trenul. Termenii, condiţiile, restricţiile şi durata, în rândurile care urmează.

Ei bine, CFR începe să se arate prietenos faţă de călătorii care doresc să plece la Sibiu cu bicicleta. E drept, trebuie să fie un eveniment, ceva, că altfel…tot cu naşul trebuie să o dai la pace.

Despre ce este vorba? În perioada 10-20 august, între Bucureşti-Sibiu puteţi să vă luaţi GRATIS bicicleta în tren. Atunci se desfăşoară Festivalul ArtMania – Music and Arts International Festival. Comunicatul, pe site-ul CFR zice cam aşa:

În perioada 10-20 august, când se va desfăşura la Sibiu “ARTmania Festival Sibiu-Music and Arts International Festival”, CFR Călători oferă, celor care doresc, posibilitatea să circule cu bicicletele la Sibiu.
Astfel se va introduce în compunerea trenurilor 1621, 1622 Bucuresti Nord – Sibiu şi retur un vagon pentru transportul călătorilor cu biciclete (plecare Bucureşti Nord la ora 9.50, sosire Sibiu la ora 17.11, plecare din Sibiu la ora 13.40 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 21.12).
Transportul bicicletelor este gratuit.

Dacă sunt printre cititorii bicla.ro persoane care vor beneficia de acest serviciu, rugăm să ne povestească cum a fost.

Informaţii suplimentare despre posibilitatea de a lua bicicleta cu trenul găsiţi într-un material disponibil pe site-ul Asociaţiei Bate Şaua să Priceapă Iapa.

One reply on “CFR, Sibiu, cu bicicleta în tren”

Suntem deja rai cu CFR-ul!
Acest serviciu este de ceva mai multa vreme pus la dispozitia biciclistilor….si cred ca functioneaza ….binisor. Eu am calatorit cu acest vagon in statiunile de pe Valea Prahovei, dar si la Sighisoara si Cluj. Vagoanele speciale sunt climatizate, curatele si vestea buna este ca atunci cand este fffff aglomerat biciclistii au loc asigurat in limita a 8 locuri disponibile pt acest serviciu.
ATENTIE numai pt platitorii de bilete! Caci romanul este invatat sa mearga mai mult cu nasul.
Sfatul meu este sa va informati din timp, la ce trenuri este disponibil acest vagon.
Calatorie placuta

Comments are closed.