Categories
Eco!

Concurs: colectează selectiv ca să te dai cu bicicleta

Eco-Rom Ambalaje oferă 50 de biciclete celor care recunosc 5 ambalaje ce pot fi depuse pentru reciclare. Site-ul, deşi sumar, este destul de util.

De la Colecteazaselectiv.ro am aflat că nu se poate recicla cutia de pizza deoarece este contaminată de mîncare. Există o mulţime de alte ambalaje care nu pot fi depuse spre reciclare, deoarece sunt contaminate cu resturi alimentare sau tot felul de substanţe chimice.

Colectarea selectiva este, deci, cel mai important pas in circuitul reciclarii deseului de ambalaj! Pentru a-l refolosi si pentru a nu ajunge la groapa de gunoi, este nevoie ca tu, dupa ce ai consumat fiecare produs, sa separi ambalajul de gunoiul menajer si sa il arunci in containerele special amenajate.

După ce ai parcurs conţinutul (destul de sumar) al site-ului, completează formularul sau trimite un SMS pentru concurs şi poţi cîştiga una dintre cele 50 de biciclete (precum cea de mai sus) puse în joc.

2 replies on “Concurs: colectează selectiv ca să te dai cu bicicleta”

Asa este nu numai constientizarea necesitatii reciclarii selective este foarte importanta ci si cunoasterea materialelor care pot fi reciclate .

Comments are closed.