Categories
De toate

Bucureşti-Ploieşti, ca să trăieşti!

O plimbare pînă la Ploieşti, acolo o mîncare caldă şi o plantare de copaci voluntară. Este planul lui Dragoş Bucurenci pentru sîmbăta asta şi voi puteţi fi parte din el.

Dragoş Bucurenci trage o fugă cu bicicleta pînă la Ploieşti sîmbătă. Va pleca dimineaţă şi i-ar plăcea să fie însoţit de cît mai mulţi biciclişti bucureşteni.

Acolo nu vrea să vadă Muzeul Ceasului , ci să muncească:

La Ploieşti nu mergem degeaba. Ajungem la o acţiune de plantare unde le dăm o mână de ajutor voluntarilor MaiMultVerde şi Ernst & Young. În schimb, primim mâncare de la bucătăria de campanie organizată la faţa locului de ADP Ploieşti.

Cei care vor participa vor apărea în emisiunea lui Dragoş, dacă nu cumva sunt timizi în faţa camerei şi nu vor să apară pe sticlă.

Detalii la Dragoş pe blog. Este a doua călătorie pe acest traseu, din cîte ştiu eu şi din cîte am aflat tot de la Dragoş.

Nu pot fi acolo, dar dacă voi mergeţi să-mi povestiţi şi mie cum a fost. Nu uitaţi căciula şi pantalonii de iarnă, că va fi răcorică la 30 km/h cu vîntul din faţă!

One reply on “Bucureşti-Ploieşti, ca să trăieşti!”

Dragut, dar mai mult ca sigur pentru mine va fi istovitor,insa daca sar peste pragul de 20-30 km facuti in fuga , cred ca voi rezista tot drumul. Am mai fost de cateva ori, insa cu doi amici mai putini rezistenti decat mine si am stat cu ei, evident.

Sincer, mi se pare mult cu 30km/h , mai ales cu vantul din fata daca va fi. Om trai si-om vedea…

Comments are closed.