4 Responses

 1. simcute
  simcute at |

  hehe, l-am întâlnit azi pe Alex pe drumul spre Ploiești. pedala conștiincios, cu căștile în urechi și soarele blând în față. îmi place tare când recunosc în trafic câte-un biciclist pe care-l știu chiar și doar din vedere. e un sentiment care nu cred că există printre automobiliști..

 2. Coman Claudiu
  Coman Claudiu at |

  Ne auzim la urmatoarea iesire pe intuneric… si poate la urmatoare pedalre pe DN1 printre balene de mare tonaj…

 3. anton duma
  anton duma at |

  Alex,ma bucur ca te-am cunoscut in Bucuresti[vezi nimic nu este intamlator]unde ne-am ascultat povestile .Iar pentru cuvintele tale frumoase asternute pe jurnalul din turul Romaniei nu am decat sa te felicit .
  Daca dupa cum ai ca turele mele te motiveaza atunci te asigur ca pasiunea ta pentru bicicleta nu o sa dispara asa repede,iti doresc sa rerusesti sa-ti duci la indeplinire visul si nu uita tot ce altora li se pare nebunie si din acest motiv te descurajeaza…de fapt acolo este partea frumoasa ,motivatia ,a vietii de a merge catre visul tau si te asigur ca reusita e foarte aproape penbtru ca prin ,,nebunia,,asta ai sa vezi frumosul ,ai sa simtyi ca ..da..traiesc asa cum mi-am dorit si …sint liber.
  Cu apreciere Anton Duma.

  1. Alexandru Sever
   Alexandru Sever at |

   Va multumesc mult, dumnule Duma, pentru cuvintele de incurajare. Acest tur il voi face oricum, fie si singur, desi probabil ca este de preferat asa.

Comments are closed.