Am înţeles că v-au plăcut sugestiile mele de cadouri de acum cîteva zile, aşa că vin cu o listă nouă, ceva mai variată decît prima. Majoritatea sunt de găsit prin străinătate, deci grăbiţi-vă cu plasarea comenzilor, dacă doriţi ca produsele să ajungă în ţară pînă la Crăciun.

Bicicleta Spiderman

Roţi de 12 inch, frîne, roţi ajutătoare, cadru de oţel, dar mai ales… personalizare în stil Omul Păianjen! Totul spre deliciul puştiului sau puştoaicei din casă.

Mălai necesar: 60 de dolari

Detalii: Amazon

Roţi ajutătoare Point

Cadou care se leagă de primul. Roţi ajutătoare, ca să-ţi înveţi micuţul să pedaleze în siguranţă. Potrivite pentru roţi de 20 de inch.

Mălai necesar: 35 de lei

Detalii: Bikezone

Coş de răchită

Numai bun pentru cumpărăturile săptămînale. Sistemul de prindere este simplu, se poate ataşa la orice ghidon. Răchită pentru o senzaţie eco.

Mălai necesar: 92 de lei

Detalii: Veloteca

Cercei speciali

Bicicliştii urbani înseamnă şi bicicliste urbane şi Chichiridiche se gîndeşte la ele în toată linia de handmade pusă la dispoziţie pe site.

Mălai necesar: aprox. 20 de lei perechea

Detalii: Chichiridiche

Tricou cu evoluţia omului

Am pornit de la mersul în 4 labe şi am ajuns la pedalatul pe două roţi, ceea ce e de bine. Le poţi aminti semenilor tăi despre asta purtînd acest tricou.

Mălai necesar: 36 de dolari

Detalii: Zazzle

Suport de vin

Un biciclist urban care se respectă nu ocoleşte un păhărel de vin de calitate cînd ajunge acasă, după o zi întreagă de pedalat.

Mălai necesar: 165 de dolari

Detalii: Bicycle Gift Hub