Emag.ro este un magazin online de electronice? Greşit. Emag devine un magazin cu de toate. În oferta lor, au intrat de curînd bicicletele şi tricicletele. Iată cîteva modele de triciclete care mi-au plăcut.

1. Italtrike OKO

Este portocalie şi asta-mi place. Copilul meu va ieşi în evidenţă în parc, în mulţimea de odrasle. Tricicleta cu parasolar cică este ergonomică. Are şa capitonată şi centură de siguranţă (spre siguranţa părinţilor, bănuiesc). Are ghidon ajustabil, mînere din cauciuc, frînă de mînă pentru roata din faţă. Emag o oferă la preţul de 589 de lei.

2. Razor Rip Rider 360

O tricicletă cu ajutorul căreia ăla micu poate face rotiri la 360 de grade. Drift-uri la vîrta lui, auzi! Are furcă din oţel, roata din faţă e din cauciuc EVA, are pedale speciale antialunecare. Din aceste motive şi din altele, costă 649 de lei la Emag.

3. Italtrike Itsmagical

Are un ataş atît de ataşat încît nu poate fi detaşat. Copilul dă la pedale, păpuşa stă cuminte în ataş. Are mîner pentru părinţi, parasolar detaşabil, roţi silenţioase şi o geantă cu două compartimente, spre uzul mamei şi al tatălui. Scaunul se ajustează în trei poziţii şi tricicla are funcţie Freewheel. Preţul de 760 de lei nu pare o surpriză, nu-i aşa?

Notă: Articolul conţine link-uri de tip Profitshare spre site-ul Emag.