10 Responses

 1. Oana
  Oana at |

  Si pentru fete am un truc…materialele cu textura bogata gen motiv floral, ca tot se poarta anul acesta, ascund eventualele urme de transpiratie.

 2. ionel
  ionel at |

  Il intreb pe realizatorul acestui articol daca a incercat macar odata sa mearga pe bicicleta cativa kilometri imbracat chiar regulamentar pentru mersul pe bicicleta ! Dusul facut inaintea unui efort favorizeaza mai mult transpiratia chiar facand un efort usor. Este trist ca apar din ce in ce mai multi “sfatuitori” care dau lectii fara a cunoaste realitatea !

  1. AlexD
   AlexD at |

   Eu as zice ca dusul fierbinte sau dusul rece inainte de efort favorizeaza transpiratia, deoarece prin transpiratie se regleaza si temperatura corpului. De ex eu transpir litri de apa pe zi dar pot sa stau 3 zile fara dush si nu miros (pe-ncercate!).
   O sa intreb niste prieteni olandezi ce dracu’ fac ei de nu put la servici, ca toti umbla pe bicle :) Ma rog, ii mai ajuta si clima si lipsa traficului auto dar pana la urma tot fac ceva efort.
   Si pana la urma, daca iti doresti asta, e trial & error – vezi ce merge la tine, sfaturile din articol iti dau o directie buna.

 3. Alexandru Sever
  Alexandru Sever at |

  De acord cu toate sfaturile, mai putin cu sfatul nr 2 prin care spui ca nu trebuie purtat bumbac si apoi precizezi ca trebuie alese haine prin care sa respire pielea. Pai, prin bumbac, respira pielea si nu mirosi urat, chiar daca se usuca mai greu decat materialul plastic.

 4. cristiano85
  cristiano85 at |

  Una mare intrebare… Shaua de la bicicleta mea este dintr-un material impermeabil, de genul imitatie de piele. Acest lucru favorizeaza trasnpiratia in zona inghinala cand e cald afara.

  Ce solutie as putea alege ca sa minimizez efectul asta? Sa invelesc shaua in bumbac? sa o schimb cu una mai aerisita? sa imbrac pantaloni speciali?

Comments are closed.