ACTUALIZARE: Organizatorii au promis pentru Parking Day două lucruri: gazon şi curent electric. Nu am regăsit aceste elemente azi-dimineaţă, la Băneasa. În consecinţă, Bicla.ro a decis să nu mai participe la eveniment acolo şi să-şi organizeze propriul Parking Day în str. Colţei. Detalii în curînd la Bicla.ro.

La Park(ing) Day (16 septembrie, orele 10-18), suntem în parcarea de la Carrefour Băneasa. Suntem ajutaţi de oameni cu suflet bun, ca să vă putem distra şi informa.

La Colţul bicicliştilor, te aşezi pe gazon la noi şi te uiţi la proiecţia de fragmente din filme artistice despre biciclete şi de filmări de la plimbările în grup documentate de Bicla.ro. Ecranul de proiecţie îl avem de la Centrul pentru Jurnalism Independent.

Dacă ai curaj şi energie, poţi da la pedale la bicicleta staţionară, fixată pe un trainer. Pe ciclocomputer poţi vedea cu ce viteză alergi şi ce distanţă ai parcurs. Acest ansamblu este oferit de magazinul Veloteca.

După efort, meriţi o prăjitură de casă şi ceva răcoritor de băut, în limita stocului disponibil. Fetele au prioritate.

Ca să nu ne uiţi după ce te-ai întors acasă, îţi oferim un pliant informativ, dar mai poţi zăbovi, pe gazonul plantat de RFI şi sub terasa pliabilă oferită de Mai mult verde.

Suntem în parcare la Băneasa în 16 septembrie, de la ora 10 pînă la 18. Ne găseşti pe Facebook şi ne poţi confirma prezenţa. Treci pe la Colţul bicicliştilor, ca să-ţi facem ziua mai frumoasă!