Categories
De toate

Michael Jackson, un iubitor al bicicletelor

Casa și conținutul casei în care a stat Michael Jackson din decembrie 2008 pînă la dispariția sa vor fi scoase la licitație. Printre obiecte se află și o bicicletă.

Lui Michael Jackson i-au plăcut întotdeauna bicicletele. Cînd locuia în Gary, Indiana, în copilărie, avea o cursieră cu care se plimba în puținele pauze între două repetiții, o școală și două bătăi de la tatăl Joseph.

În documentarul Michael Jackson: The Life of an Icon, un apropiat povestește cum Michael și frații lui, în adolescență, mergeau cu dirt-bike-urile pe teren accidentat. Michael era cel care rupea cel mai mult motocicleta.

Am aflat că se scot la licitație casa din Holmby Hills și conținutul ei și printre obiecte se află și o bicicletă pentru vînzarea ambulantă de înghețată. Nu este singura bicicletă a lui MJ scoasă la licitație. În catalogul licitației din 2009, de la casa Julien’s Auctions, se află mai multe biciclete, triciclete și alte ciudățenii pe două, trei sau patru roți.

Nu știm dacă le folosea sau nu, dar lui Michael Jackson îi plăcea să le aibă alături. Evident, alături de jocuri Arcade, figurine de tot felul și o mulțime de alte obiecte cumpărate en-gros din magazinele pe care le vizita și care se închideau ca să facă numai el shopping. Poate își căuta copilăria pierdută chiar și prin biciclete…

Foto: Jepedale.com, Universal, Julien’s Auctions