Categories
Ciclopromenada nocturnă Multimedia

FOTO: Da, ar fi putut exista Ciclopromenada nocturnă 5

Ar fi putut fi Ciclopromenada nocturnă 5. Dar a fost o simplă plimbare cu bicicleta noaptea, iar pe traseu m-au mai însoţit vreo sută de biciclişti, care probabil n-aveau treabă acasă la acea oră. Poveste.

Azi-noapte am vrut să văd dacă ar fi putut exista Ciclopromenada nocturnă 5. Şi pentru că nu aveam autorizaţie pentru a mă aduna la un loc cu o mulţime de oameni noaptea, am fost singur. Coincidenţa a fost că m-am mai întîlnit cu vreo sută şi ceva de biciclişti care au mers pe acelaşi traseu cu mine.

Am plecat, după cum promisesem, la 00:30, din faţa Academiei Militare. Am mers lin, dar la Unirea am uitat să mă încadrez bine ca să fac la stînga, aşa că am făcut treaba în doi timpi: am traversat în faţă pe pod, apoi iar spre Unirea.

În rest, fără incidente. Am observat păsările de noapte cu fustă de pe marginea străzilor, maşinile puternice cumpărate pe bani munciţi de adolescenţii care le conduceau, am suportat cîteva înjurături ale şoferilor şi m-am bucurat şi de unele claxoane de apreciere.

Erau mai mulţi care mergeau pe acelaşi traseu cu mine, după cum ziceam. Din fericire, mulţi dintre ei s-au oprit în Herăstrău, alţii în alte diverse puncte, aşa că n-am mai beneficiat de teribilismele celor care au mers pe mijlocul benzii, spre disperarea şoferilor de la acea oră. Eu am continuat traseul, mergînd aproape de bordură, ca pe harta de la Bikemap.net, cu gîndul la berea rece de la terasa Goblin din “centrul istoric”.

Imaginile vin de la Bogdan AntoheDinu Lazăr şi Andreea Velobello, cărora le mulţumesc:

La terasă m-am mai întîlnit, tot întîmplător, cu cîţiva prieteni. I-am urat Oanei LMA şi i-am admirat noua bicicletă primită cadou de la Bogdan+famiglia. Am băut beri pentru copii (la 330 ml), unii au mîncat şaorma de la colţ.

O relatare seacă a unei plimbări relaxante, într-o noapte răcoroasă urbană.

Poate mai fac asemenea plimbări, că în fond ar putea exista şi Ciclopromenada nocturnă 6.

7 replies on “FOTO: Da, ar fi putut exista Ciclopromenada nocturnă 5”

Absolut intimplator m-am plimbat si eu si am vazut mai multi biciclisti prin oras, asa ca am facut si ceva imagini, absolut intimplatoare; pentru ca locul in care i-am zarit era foarte intunecos nu a iesit cine stie ce, si pentru ca micul aparat atita poate, asta e; dar m-am gindit ca doar ca amintire, merg.
Imaginile sunt la http://dl.transfer.ro/1-transfer_RO-03jul-1d2dc8.zip
Altfel, a fost absolut superb, nu stiu cui sa multumesc, a fost o plimbare absolut incintatoare. Oricum, multumesc mult de intimplarea care a facut posibila o plimbare grozava.

[…] În ciuda contextului nefavorabil, vineri noaptea am ajuns în Bucureşti (că furtul la Câmpina s-a petrecut) după o zi cu totul idioată. Îmi propusesem o plimbare nocturnă, fix la miezul nopţii. O plimbare care ar fi putut să fie Ciclopromenada nocturnă 5. Băi ce nasol…să ţi se fure bicla fix înainte de aşa ceva. Dar, mulţumită cicloteque am avut bicicletă şi m-am plimbat toată noaptea. […]

[…] Din seria celor plăcute se numără faptul că de acum încolo nu mai am niciun motiv să nu  folosesc bicicleta ori de câte ori am nevoie. Pentru că am una a mea și o plac foarte mult.  Multumesc contribuabililor! . Am reuşit să capăt această nouă preocupare şi am atras atenţia celor din jur în mod pozitiv. Am acordat un interviu despre experienta de biciclista pentru site-ul presainblugi.com. Acum, nu mai rămâne decît să mă perfecţionez şi să merg în continuare la evenimentele dedicate bicicletelor. Am probat-o deja într-o minunată plimbare neorganizată zisă şi Ciclopromenada Nocturnă5. […]

Comments are closed.