Data trecută doar eu şi Iulian am venit pe biciclete la lansarea centrului din Drumul Taberei. De data asta l-am schimbat pe Iulian cu Ariel, că tot sunt ei parteneri la Beneva.

Cu o întîrziere specifică meleagurilor noastre, evenimentul din Parcul Titan a început prin declaraţii ale lui Dragoş Bucurenci, preşedintele Asociaţiei Mai Mult Verde, ministrului de Externe, arhitectului-şef al Capitalei şi reprezentantei băncii Unicredit Ţiriac.

Parada modei feminine a fost partea cea mai aşteptată a serii, în aplauzele publicului şi în uimirea trecătorilor. Unii s-au mai furişat la gustări şi răcoritoare, alţii deja începeau să se aboneze şi să ia biciclete de la noul centru. Am plecat din parc fără să fiu controlat la şosete de poliţia mondenă a bicicliştilor superbi.

Cu acest al cincilea Cicloteque, serviciul de închirieri pornit în 2008 este prezent în toate parcurile importante ale Bucureştiului. Nu mai ai cum să ratezi bicicletele Cicloteque şi nu mai sunt scuze să nu-ţi închiriezi o biclă măcar pentru cîteva ore.