Categories
De toate

De ce ar trebui să votaţi Pedala urbană

Pedala urbană, proiectul nostru înscris la Raiffeisen Comunităţi, are nevoie de comunitatea bicicliştilor din Bucureşti. Vă explicăm de ce merităm să fim votaţi.

După ce a trecut prin faza 1 a scrisorii de intenţie şi prin faza a doua a depunerii programului detaliat, Pedala urbană a ajuns la etapa furcilor caudine în cadrul proiectului Raiffeisen Comunităţi: votul vostru.

Pentru a vota ideea noastră, urmaţi doi paşi simpli:

1. Vă faceţi un cont pe site-ul oficial.

2. Selectaţi “Pedala urbană” din lista proiectelor pentru Bucureşti şi apăsaţi “Votează”.

Iată cîteva motive pentru care ar trebui să votaţi acest proiect:

  1. Se referă la o nevoie actuală a oraşului nostru: mărirea numărului de biciclişti.
  2. Este un proiect care va avea urmări în viitor, pentru copiii tăi.
  3. Are un mare grad de interactivitate.

Ar fi mai multe argumente, dar acestea cred că sunt cele mai importante. Citeşte descrierea proiectului şi, dacă îţi place, votează-ne! Votul e deschis pînă în 30 septembrie, ora 16.

Logo Pedala urbană creat de Marius Arnăutu

6 replies on “De ce ar trebui să votaţi Pedala urbană”

Numai ca pistele sa fie pe sosea. Sa lasam trotuarele pentru pietoni si pentru copii.

Proiectul nu constă în trasare de piste, aceasta nu este o cheltuială eligibilă. Proiectul vrea să convingă mai mulţi bucureşteni să pedaleze, iar aceştia să devină mai responsabili şi să le ceară aleşilor piste în viitor.

Florin Leonte… Se face atata lobby pt. scoaterea “pistelor”… Singurul lucru care ne face sa fim o entitate in acest oras = -0… Sa scoatem pistele sa se bucure si el!

Mă bucur pentru proiectul pe care l-ați conceput, dar și că a ajuns în faza actuală. știu că sponsorii sunt una dun verigile ce duc la finalizarea unui proiect, dar nu vreau să am de a face cu sponsorul acestrui proiect (putea fi chiar și Ferrari, răspunsul meu ar fi fost același)iar METODA de votare nu mă avantajează (și nici pe voi!)
Dacă se schimbă metoda (dezageabilă dealtfel…!), vă rog să mă căutați și voi vota cu plăcere. Când zic metodă, mă gândesc la user/parolă/email/alte informații necesare sponsorului!

Gabi, nu sunt necesare sponsorului, ci mie. Pe mine mă cunoşti şi eu te rog personal să votezi dacă crezi în acest proiect.

Comments are closed.